افزایش ترافیک وبسایتتان

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

خرید لوستر

خرید لوستر 2480 1748 nic1

یکی از مشکلاتی که در زمینه خرید لوستر‌ها وجود دارد، تنوع بسیار زیاد آن‌ها در بازار است که همین امر ممکن است حتی باتجربه‌ترین افراد را دچار مشکل سازد، اما همیشه نکاتی وجود دارد که با استفاده از آن‌ها می‌توان از خرید یک لوستر مناسب لذت برد.

یکی از فاکتور‌هایی که جلوه بسیار زیبایی به دکوراسیون داخلی منزل می‌دهد، لوستر است که علاوه بر ایجاد روشنایی مناسب، شکوهی بی نظیر نیز در خانه و فضای زندگی ایجاد می‌کند. اما نکته قابل توجه در این زمینه تنوع بسیار زیاد لوستر‌ها است که هم از لحاظ مدل و هم از لحاظ جنس با هم تفاوت دارند و همین امر می‌تواند انتخاب لوستر مناسب را برای هر فردی دشوار سازد. با این وصف چگونه می‌توان لوستر‌های مناسبی را برای فضای مورد نظرمان خریداری کنیم به نحوی که از انتخابمان پشیمان نشویم؟ در این مطلب ما قصد داریم تا اطلاعات جامعی را در خصوص لوستر مناسب در اختیار شما قرار دهیم تا از انجام یک خرید عالی لذت ببرید.

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون

گفته می‌شود که اولین طراحی لوستر، متعلق به ایتالیایی‌ها و در حدود سال ۱۵۰۰ میلادی بوده است که جرقه طراحی و کاربرد اولین لوستر‌ها را به عنوان وسیله‌ای برای روشنایی و دکوراسیون به جهان ارائه کردند. لوستر به سرعت در اروپایی که به تازگی وارد دوره رنسانس و توجه هرچه بیشتر به هنر، شکوه و زیبایی شده بود، مقبولیت یافت. اعیان و ثروتمندان اروپایی در انگلیس، هلند، ایتالیا و به ویژه فرانسه، اکنون می‌توانستند علاوه بر روشنایی بیشتر کاخ‌های خود، با استفاده از لوستر شکوه بیشتری نیز به آن‌ها بدهند و بدین ترتیب لوستر به سرعت تبدیل به بخش جدایی ناپذیر در معماری و دکوراسیون طبقه ثروتمند در جوامع اروپایی آن زمان شد. اولین لوستر‌ها به طور معمول از چوب ساخته می‌شد و روشنایی آن‌ها نیز با بهره گرفتن از شمع‌های متعدد صورت می‌گرفت. در واقع این لوستر‌ها با تجمع تعداد بسیار زیادی شمع بر روی آن ها، روشنایی لازم را تامین می‌کردند. پس از مدتی شمع‌ها جای خود را به گازی دادند که از فاضلاب تأمین می‌شد، اما به تدریج گاز طبیعی و لامپ‌های برقی جایگزین آن‌ها شدند. لوستر‌های اولیه بسیار بزرگ و سنگین بودند و به دلیل همین ابهت، نمادی از عظمت و شکوه بنا‌های اعیان و خاندان‌های سلطنتی به شمار می‌رفتند. با پیشرفت تکنولوژی و توسعه صنعت روشنایی و دکوراسیون، نمونه‌های کوچک‌تر و سبک‌تر ارائه شد و اکنون انواع لوستر‌ها را می‌توانید در هر مکانی با کاربرد‌های گوناگون و تنوع بالا ببینید.

نکات مهم قبل از خرید لوستر

در ابتدا باید بدانید که مدل لوستری که انتخاب می‌کنید، ابعاد، جنس و رنگ آن تأثیر بسیار زیادی در حال و هوای داخلی فضای مورد نظر شما دارد. از طرفی لوستر‌ها با سبک‌ها و مدل‌های بسیار متنوعی که دارند اغلب ممکن است انتخاب را برای افراد دشوار کند. استفاده از نورپردازی اشتباه می‌تواند تمام هنر معماری را از بین ببرد و باعث شود زیبایی‌های منزل به چشم نیاید، از همین رو باید در انتخاب لوستر مناسب بسیار دقت کرد. در اینجا نکاتی را به شما یادآور می‌شویم که قبل از خرید لوستر باید مدنظر داشته باشید تا از انجام انتخابی درست لذت ببرید؛

۱. تعیین بودجه: از آن جایی که ما در مورد خرید کردن صحبت می‌کنیم، شما باید بودجه خود را بررسی کنید. لوستر‌ها در قیمت‌های مختلفی عرضه می‌شوند؛ بنابراین باید در درجه اول به دنبال لوستر‌هایی باشید که با بودجه شما امکان پذیر هستند. لوستر‌های بسیار گران قیمتی در بازار موجود هستند، اما برخی از آن‌ها قیمت‌های ارزان تری نیز دارند. شما می‌توانید برخی از لوستر‌ها را که آنلاین به فروش گذاشته شده اند را بررسی کنید تا قیمت حدودی که باید برای آن‌ها بپردازید را برآورد کنید.

۲. توجه به سبک طراحی داخلی خانه: قبل از خرید لوستر مناسب خانه خود، باید تصمیم بگیرید که می‌خواهید طراحی داخلی منزلتان به چه سبکی باشد. چراکه لوستر‌ها در سبک‌های مختلف طراحی می‌شوند و این بدان معناست که شما بهتر است گزینه‌ای را انتخاب کنید که هماهنگ با دکوراسیون خانه شما باشد.

۳. تناسب لوستر با فضای مورد نظر: یکی از مهمترین نکاتی که به هنگام خرید لوستر باید مد نظر داشته باشید بحث فضایی است که می‌خواهید لوستر را در آنجا نصب کنید. اندازه لوستر با فضای مورد نظر باید هماهنگی داشته باشد چراکه در غیر این صورت می‌تواند دکوراسیون داخلی خانه را به هم بریزد. برای اینکه مطوئن شوید که لوستر مورد نظر شما با فضا، هماهنگی کامل دارد، می‌توانید از یک قاعده ساده بهره بگیرید. اندازه طول و عرض اتاق یا فضای مورد نظر را در واحد فوت (هر فوت معادل حدود ۳۰ سانتیمتر است) با هم جمع کنید و حاصل آن را به واحد اینچ برگردانید. این عدد در واحد اینچ مساوی با قطر لوستر است. برای مثال برای اتاقی به ابعاد ۱۰ در ۱۵ به واحد فوت، نیاز به لوستری با قطر ۲۵ اینچ می‌باشد.


۴. ارتفاع سقف: ارتفاع سقف یکی از تعیین کننده‌ترین عوامل در انتخاب لوستر است. هنگامی که سقف محیط مورد نظر شما از حد معمول خیلی کوتاه‌تر باشد شما نمی‌توانید از لوستر‌های آویز به خصوص از نوع آویز کریستال دار استفاده کنید زیرا امکان برخورد سر افراد با آن به هنگام رفت و آمد وجود مگر آنکه محل آویختن لوستر به گونه‌ای باشد که یا در بالای میز پذیرایی و یا ناهارخوری قرار گیرد ولی به طور کلی در شرایط عادی برای سقف‌های کوتاه بهترین انتخاب لوستر‌های به اصطلاح سقفی است.۵. جنس و رنگ لوستر: ما یادآوری کردیم که لوستر‌ها از متریال‌های مختلف ساخته می‌شوند. برخی آن‌ها از آهن‌های شکل گرفته، فلز، مراوریدها، کریستال‌ها و … ساخته می‌شوند. بررسی کنید که متریال‌های فضای داخلی شما با آن نوع از لوستر به خوبی مطابقت پیدا کنند. برای مثال اجازه دهید با ظاهر پوشش‌های پنجره، کاغذ دیواری، مبلمان و … به خوبی ترکیب شوند. به علاوه سعی کنید بین تمام لوازم روشنایی منزل تان از لوستر گرفته تا چراغ‌های دیوارکوب انسجام و پیوستگی ایجاد کنید. لوستر از آن دسته لوازمی نیست که مدام برای تنوع عوض شود، پس بهتر است در انتخاب رنگ آن به سراغ گزینه‌هایی بروید که با رنگ‌های مختلف به خوبی هماهنگ می‌شوند.۶. نورپردازی: در خصوص موضوع نور پردازی در ابتدا باید به نور موجد در فضای مورد نظر توجه داشته باشید و براساس آن میزان نورپردازی لوستر خود را تعیین کنید. طبیعی است که برای داشتن نور بیشتر از لوستر، لوستر شما نیز باید تعداد لامپ‌های بیشتری داشته باشد. نورپردازی توسط لوستر به طور کلی چه آویز و چه سقفی با توجه به طرز قرارگرفتن شاخه‌ها و در نتیجه لامپ، به سه فرم اصلی سربالا، سر پایین و خوابیده تقسیم می‌شوند. در مدل سربالا نور به طرف بالا انتشار یافته و در نتیجه سقف هم روشن می‌شود ولی در مدل سر پایین از آنجا که شاخه‌ها و در نتیجه لامپ ها، به سمت پایین قرار دارند نور حاصل در بخش پایانی اتاق بیشتر بوده و سقف تاریک‌تر خواهد بود و در مدل سوم شاخه‌ها به موازات سقف و به صورت خوابیده بوده و معمولاً این فرم در قالب لوستر‌های غیرآویز و به اصطلاح سقفی وجود دارند. نورپردازی در این نوع لوستر ابتدا به طرفین یعنی دیوار‌ها صورت می‌گیرد. حتما از لامپ‌های آفتابی و مهتابی در کنار هم برای نورپردازی استفاده کنید تا هم نور یک‌رنگ لوستر چشم‌تان را ناراحت نکند و هم رنگ دکوراسیون منزل‌تان تحت تاثیر قرار نگیرد.

۷. نگهداری و تمیز کردن لوستر: لوستر‌ها جاذب گرد و خاک هستند. گرد و غبار به سادگی روی لوستر‌ها می‌نشیند مخصوصا اگر دارای طرح‌های پیچ در پیچ باشد. هر چه طرح آن ساده‌تر باشد، تمیز کردن آن آسان‌تر است. اگر به دنبال لوستری هستید که تمیز کردن آن راحت باشد پس به دنبال طرح‌های ساده‌تر بگردید. زمانی که یک لوستر را سر جایش نصب کردید، اطمینان یابید که قادر به تمیز کردن آن به طور مرتب هستید تا جلوه زیبا و کیفیت خوب آن حفظ شود.

۸. سیستم سیم کشی خانه: نکته‌ای که اغلب هنگام خرید لوستر فراموش می‌شود، توجه به تعداد سیم‌های موجود در سقف برای نصب می‌باشد. بعضی از لوستر‌ها به همراه خود دستور عمل نصب دارند و شما را در اتصال اجزای لوستر و نصب سیم کشی راهنمایی می‌کنند. از فروشنده بپرسید که لوستر به چه مقدار انرژی الکتریکی برای کار کردن نیاز دارد تا نصبی ایمن و صحیح داشته باشید.

۹. داشتن ضمانت نامه: هنگام خرید، بهتر است لوستری را انتخاب کنید که دارای گارانتی باشد. علاوه بر این، به مدت زمان ضمانت نامه توجه کنید که در صورت نیاز به تعمیرات و تعویض، بتوانید راحت و سریع اقدام کنید. گاهی فروشگاه این اجازه را به شما می‌دهد تا لوستر را به خانه ببرید و امتحانش کنید و اگر مناسب نبود آن را برگردانید. حتما از فروشنده در مورد این امکان بپرسید تا بتوانید با خیال راحت خرید کنید.

۱۰. سادگی و استاندارد بودن لوستر: هنگام انتخاب لوستر حتما دقت کنید حباب‌های استاندارد و تا جای ممکن ساده‌ای داشته باشد. درواقع حباب‌های لوستر باید طوری باشد که اگر خدایی ناکرده یکی از آن‌ها شکست، نمونه مشابه آن قابل تهیه از بازار باشد و به خاطر آن مجبور به تعویض کل لوستر نشوید. یک دلیل دیگر برای سادگی حباب‌ها هم اینکه نظافت و گردگیری‌شان راحت و بدون دغدغه باشد؛ خلاصه اینکه لوستر خوب لوستری است که هم تک و خاص بوده و هم اندازه و شکل حباب‌هایش استاندارد و به روز باشد.

نکات مهم در خصوص خرید لوستر

مجتمع صنعتی نورسازان